COMPANIES / WORK

Casa LaiQa Homestay sentiasa menjadi pilihan pengunjung kerana konsepnya yang Unik dan Menarik. Bagi pengunjung yang Outstation dan bertugas di luar pejabat, semestinya Casa LaiQa Homestay menjadi pilihan utama bagi mereka. Ini kerana, Casa LaiQa Homestay memberikan mereka ketenangan dan berehat apabila berada di sini. Mereka terasa seperti bercuti sambil membuat kerja. Kami telah banyak kali menerima pengunjung yang Berulang-ulang (Repeat Guests) kerana setiap kali mereka outstation, pastinya mereka akan Ingat ‘CASA LAIQA HOMESTAY’.


Casa LaiQa Homestay sering kali menerima tempahan daripada Syarikat-syarikat yang memerlukan Penginapan untuk staff-staff mereka. Casa LaiQa berpengalaman dalam menyediakan kemudahan yang diperlukan oleh Syarikat tersebut. Kami berurusan secara profesional iaitu bekerjasama dari segi Documentation yang diperlukan, Email, Faks dan sebagainya. Ianya sangat memudahkan Syarikat tersebut untuk membuat kerja-kerja Administration.
Company Yang Turut Menginap Di Casa LaiQa Homestay

Event Management Juga Menginap Di Casa LaiQa

Pasukan Bola Sepak Memilih Casa LaiQa Untuk Menginap

Pasukan Rugby Mendapat Juara dalam Pertandingan  Menginap di Casa LaiQa

Salah Satu Company di Batu Pahat Memilih Casa LaiQa Untuk Penginapan Staff Mereka
Ustaz Penceramah  turut Menginap di Casa LaiQa Homestay

"Kami berurusan secara profesional iaitu bekerjasama dari segi Documentation yang diperlukan, Email, Faks dan sebagainya. Ianya sangat memudahkan Syarikat tersebut untuk membuat kerja-kerja Administration."

Bagi Company/ Organisasi/ Institusi yang ingin menginap di Casa LaiQa Residence, sila hubungi Pejabat kami di :

LaiQa Legacy Sdn. Bhd.
Tel : 019 777 4805
Office : 017 202 6990
Email : laiqahomestay@gmail.com
Website : www.laiqahomestay.com